Over ons

Welkom bij Toogpunt, graag tot uw dienst!

Toogpunt ontwikkelt, produceert en installeert originele bars van de hoogste kwaliteit, geschikt voor veelvuldige verplaatsingen. We zijn benieuwd naar wat u inspireert en zoeken voor elk nieuw project enthousiast mee naar de beste oplossing. Zo innoveren we voortdurend onze eigen toogsystemen en materialen en komen er regelmatig nieuwe designs bij.

Wij zorgen voor een 'eyecatcher' die je evenement extra in de kijker zet! Ontdek onze stijlvolle design bars, onze veelgevraagde retro modulaire togen of onze elegante ronde bars. Maak kennis met onze uiterst unieke vintage toog collectie: van fifties- en sixtiestogen en toebehoren tot de huur van een volledig intacte bruine kroeg. Bekijk ons aanbod mobiele bars op de website of kom eens langs in onze showroom!

Toogpunt is een klein en betrouwbaar familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en verhuren van togen, tapinstallaties en toebehoren. Met 6 vaste medewerkers zorgen we voor een optimale kwaliteit en service, aan een betaalbare prijs.

Toogpunt staat voor:

  • Persoonlijke service
  • Snelle en correcte levering en plaatsing
  • Gespecialiseerde technische kennis van tapinstallaties en koeltechnieken
  • Permanentienummer, technische bijstand ter plaatse indien nodig
  • Grote flexibiliteit in last minute wijzigingen en aanvragen